Buzet - Grad tartufa

Od konobe do konobe 25.5.2024.

Ako nikada niste bili na Vrhu, onda je sada pravo vrijeme da sa svojim društvom upoznate ovaj vrlo poseban kraj i uvjerite se zašto slovi za jednog od najljepših istarskih vidikovaca s kojeg se vide i Alpe i more!

Pridružite nam se na se 4. vinskoj šetnji “Od konobe do konobe” po Vrhuvštini, dana 25.05.2024. (subota).


Uživajte u čarima prekrasne prirode, u veselom i ugodnom društvu naših animatora, dobroj kapljici te upoznajte vinare Vrhuvštine:

*vinariju Piquentum iz Vrha,

*vinariju Adriano Černeka iz Medveja,

*vinariju Zdravko Černeka iz Medveja,

* Vina Sirotić iz Medveja,

*Vinariju Armando Fabijančić iz Marčeneškog Polja i

*Vina Jermaniš iz Kijeke.


Šetnica duljine cca 7 km je u prvom dijelu ravna i zatim se spušta nizbrdo tako da zahtjeva minimalnu kondiciju. Staza prolazi neposredno uz vinograde, maslinike, u blizini jezera Butoniga i kroz prekrasna mjesta vrhuvskog kraja koji se nalaze iznad jezera.
Po završetku obilaska posljednje vinarije Jeremaniš u Kijeki, organiziran je transfer mini busom u Vrh na polaznu točku. Mini bus iz Kijeke za Vrh vozi od 16.30-19.30 h.


Mjesto okupljanja: Vrh, Plac (trg) kod zvonika.

1. grupa (do 50 osoba):
*okupljanje, preuzimanje ulaznica i čaša od 9.30 -10.00 h.
*Start sa vodičem br. 1 u 10.00 h, predviđeni završetak oko 16.30 h

2. grupa (do 50 osoba):
* okupljanje, preuzimanje ulaznica i čaša od 10.30 -11.00 h
*Start sa vodičem br. 2 u 11.00 h, predviđeni završetak oko 17.30 h

Ulaznica: 55 Eur po osobi


Cijena ulaznice uključuje: degustacijsku čašu sa okovratnom torbicom, 2 licencirana turistička vodiča i animatora, degustacije nekoliko vrsta vina uz domaći delicije u 6 vinarija, zajednički ručak, bočica vode po osobi, igra tijekom šetnje, potreban materijal, transfer mini busom i organizacija.


Obavezna prijava za sudjelovanje na mail: istrianatravel@gmail.com te uplata kotizacije 55 Eur po osobi prilikom prijave.

Sudionici će imati mogućnost kupnje vina u konobama te osiguran transfer boca na poslijednju  točku u Kijeki, neposredno prije ulaska u autobus za Vrh. Obavezno prilikom kupnje potrebno je označiti pakete i boce imenom te brojem telefona. Preuzimanje boca moguće je samo u Kijeki, na posljednjoj točki obilaska, od 16.30 do 19.30 h. Nepreuzete boce se ne dostavljaju naknadno.
Prijava za sudjelovanje je obavezna na: istrianatravel@gmail.com, 091 541 2099
Organizatori šetnje ”Od konobe do konobe” : vinari Vrhuvštine, MO Vrh i Istriana travel
 

Organizator može promijeniti redoslijed obilazaka tijekom gore navedenog rasporeda, kao i vremena polaska autobusa, kada to zahtjeva situacija tijekom putovanja, ali se obvezuje da će program izvesti u cijelosti. Sadržaj programa ostaje kako je objavljen bez obzira na redoslijed provođenja istog.
 
U slučaju izvanrednih događaja i utjecaja više sile - ekstremnih vremenskih neprilika, pandemija, potresa i sličnih elementarnih nepogoda koje mogu spriječiti održavanje manifestacije u navedenom terminu, organizator zadržava pravo odgode, a na kraju i otkazivanja manifestacije (zadnja moguća opcija) s time da povrat kotizacije nije moguć. Sudionicima biti ponuđena opcija prvog mogućeg slobodnog termina.
 
Izlet nije primjeren za osobe s invaliditetom.
Preporučujemo napraviti putno zdravstveno osiguranje te osiguranje od otkaza putovanja.


Odgovorni organizator: Istriana travel


 

 

Izdvojeno

Vrh 46/3, 52420 Buzet
ID code: HR-AB-52-91307724
Gsm: 00 385 (0) 91 541 2099
E-mail: istrianatravel@gmail.com
www.toursistria.com
www.trufflehuntingcroatia.com
© istrianatravel.hr - All rights reserved.