Buzet - Grad tartufa

Uvjeti korištenja internet stranice

Dobrodošli na web stranice turističke agencije Istriana Travel. Istriana Travel omogućuje vam korištenje usluga i sadržaja svoje web stranice, koji su podložni niže navedenim Uvjetima korištenja web stranice. Uvjeti korištenja web stranice primjenjuju se na sve sadržaje i usluge ove stranice. Na sva pitanja koja nisu posebno uređena Općim uvjetima korištenja web stranice, primjenjuju se Opći uvjeti.
 
Istriana Travel smatra da su korisnici upoznati s ovim uvjetima i svim rizicima koji nastaju iz korištenja ove internetske stranice te prihvaćaju koristiti sadržaj ove internetske stranice isključivo za osobnu uporabu i na vlastitu odgovornost.
 
Ako niste suglasni s našim pravilima i uvjetima korištenja, nemojte koristiti ove stranice.
SADRŽAJ INTERNETSKE STRANICE I AUTORSKA PRAVA
Sadržaji i formati na ovoj internetskoj stranici vlasništvo su tvrtke-obrta  Istriana Travel turistička agencij. Sadržaji i formati koji su preuzeti iz drugih izvora u svrhu promicanja hrvatske turističke ponude i informiranja klijenata, bit će jasno označeni. Neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela web stranice, bez dozvole vlasnika autorskih prava, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Ukoliko primijetite bilo kakvu povredu autorskih prava s naše strane, molimo Vas da nam javite na e-mail adresu istrianatravel@gmail.com

PRAVO NA IZMJENE SADRŽAJA I USLUGA
Istriana Travel zadržava pravo promjene, ukidanja (privremenog i trajnog) bilo kojeg sadržaja ili usluge na portalu bez obaveze prethodne najave. Istriana Travel nije odgovorna za bilo kakvu štetu nastalu tim putem.

TOČNOST I ISTINITOST INFORMACIJA
Istriana Travel se obvezuje poduzeti sve mjere s ciljem točnog i kvalitetnog informiranja svojih korisnika. Sve informacije, podatke i fotografije vezane uz turističke aranžmane i smještajne kapacitete, Istriana Travel prikupila je sama ili od krajnjeg pružatelja usluge. Iako su sve informacije provjerene od strane naših djelatnika, Istriana Travel ne preuzima odgovornost za pogreške, propuste i kašnjenja u ažuriranju tog ili bilo kojeg drugog djela web stranice.

LINKOVI NA DRUGE WEB STRANICE
Ova web stranica sastoji se od vlastitih sadržaja, sadržaja partnera i oglašivača, besplatnih sadržaja, sadržaja kreiranih od strane posjetitelja te linkova na vanjske stranice drugih fizičkih ili pravnih osoba. Te stranice nisu pod kontrolom tvrtke Istriana Travel i Istriana Travel nije odgovorna za sadržaj tih stranica, niti za linkove na tim stranicama.

Sve sadržaje web stranice www.istrianatravel.hr koristite na vlastitu odgovornost i tvrtka Istriana Travel se ne može se smatrati odgovornom za bilo kakvu štetu nastalu korištenjem.

Poslovni odnos između posjetitelja i oglašivača na i van web stranice www.istrianatravel.hr isključivo je stvar poslovnog dogovora posjetitelja i oglašivača. Tvrtka Istriana Travel ne snosi odgovornost ni za kakvu štetu nastalu oglašavanjem na ovoj stranici.

PRAVILA KOMENTIRANJA I OBAVEZE KORISNIKA
Komentari objavljeni na web stranici www.istrianatravel.hr ne odražavaju stav vlasnika i djelatnika tvrtke Istriana Travel.
U komentarima je strogo zabranjeno:
• objavljivanje sadržaja koji krše postojeće hrvatske i/ili međunarodne zakone, sadržaja koji je uvredljiv, vulgaran, prijeteći, rasistički ili šovinistički te štetan na bilo koji drugi način
• objavljivanje informacija za koje posjetitelj zna ili pretpostavlja da su lažne, a čije bi korištenje moglo nanijeti štetu drugim korisnicima
• lažno predstavljanje, odnosno predstavljanje u ime druge pravne ili fizičke osobe

Istriana Travel zagovara slobodu izražavanja i neometan protok informacija, no uvredljive, bezobrazne, prijeteće ili na drugi način neprimjerene komentare, kao i komentare koji krše gore navedene uvijete, bit ćemo prisiljeni izbrisati. Također nećemo tolerirati govor mržnje, rasno ni političko vrijeđanje te vrijeđanje na drugima osnovama.
Istriana Travel ne snosi odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uvjeta i pravila komentiranja

ZAŠTITA PRIVATNOSTI I TAJNOST PODATAKA
Istriana Travel poštuje privatnost svojih korisnika i posjetitelja web stranice. Vaše osobne podatke tražimo jedino pri kupnji turističkog aranžmana ili usluge smještaja, kako bismo uplatu mogli evidentirati na Vaše ime, te Vam poslati sve potrebne podatke o aranžmanu, usluzi ili smještaju.
Vaši osobni podaci biti će proslijeđeni trećoj osobi onda kada je to neophodno za realizaciju turističkog aranžmana ili usluge smještaja, i to isključivo pružatelju usluga u smještajnoj jedinici ili pružatelju turističkog aranžmana, ako to nije Istriana Travel, a koje ste kupili preko naših stranica.
Ukoliko za realizaciju turističkog aranžmana ili usluge smještaja nije neophodno dostaviti podatke o kupcima, oni neće biti dostupni trećim osobama, osim u slučaju kada je takva obaveza regulirana zakonom.

Ovim putem Vas ujedno molimo da nas, na adresu e-pošte istrianatravel@gmail.com ili na broj 091 541 2099, obavijestite ako dođe do promjene u Vašim osobnim podacima ili ako ste pogriješili pri unosu istih.


IZMJENE UVJETA KORIŠTENJA
IstrianaTravel zadržava pravo izmjene ovih uvjeta korištenja u bilo kojem trenutku te neće biti odgovorna za moguće posljedice proizašle iz takvih promjena. Navedene promjene stupaju na snagu objavljivanjem na ovim internet stranicama.
 
Vrh, Listopad 2017

 

Izdvojeno

Krstarenje oko Rovinja uz zalazak sunca i promatranje dlefina - 2h, pola dana, c
Uživajte u ovoj ekskluzivnoj brodskoj turi i veličanstvenom zalasku sunca s pogledom na najljepši biser Istre-Rovinj.
Vrh 46/3, 52420 Buzet
ID code: HR-AB-52-91307724
Gsm: 00 385 (0) 91 541 2099
E-mail: istrianatravel@gmail.com
www.toursistria.com
www.trufflehuntingcroatia.com
© istrianatravel.hr - All rights reserved.