Buzet - Grad tartufa

Radionica freski

Paket 1

U Roču goste dočekuje kostimirani turistički vodič i uvodi ih u priču o srednjevjekovnom Roču, glagoljici i freskoslikarstvu. Slijedi obilazak crkvica sv. Roka i Sv. Antuna s freskama i potom stižemo u atelje „Freska“ gdje nas u posebnoj atmosferi dočekuje likovni umjetnik kostimiran u srednjevjekovnog slikara. Uz prezentaciju tehniku freskoslikarstva gostima se pruža jedinstvena prilika u Hrvatskoj da se okušaju u stvaranju vlastite freske. Uz pomoć stručnjaka kreirat će originalni suvenir i ponijeti ga sa sobom kao uspomenu na Roč i Istru ili poklon s putovanja najdražima. Trajanje: oko 2,5 sata. Cijene: Za grupu od minimalno 1-5 osoba: 90 € po osobi. Za grupu od 6-10 sudionika: 75 € po osobi, za 11-25 osoba:  63 €  . Cijena uključuje:welcome drink,  turističkog vodiča, sve potrebne materijale i podloge za slikanje.

Paket 2

Kratka prezentacija radionice u umjetničkom ateljeu - pogodno za veće grupe. U ateljeu "Freska" goste dočekuje likovni umjetnik kostimiran u srednjevjekovnog slikara koji u jedinstvenoj atmosferi vlastitog ateljea priča priču o zidnom slikarstvu u Istri uz prezentaciju nastajanja freske. Grupa veličine od 50 osoba podijelila bi se u dvije manje zbog ograničenja prostora, a gosti koji žele mogu na jednom primjeru kratko isprobati tehniku izrade freske. Trajanje: cca 30 min Cijena: 125 € po prezentaciji. Cijena uključuje: prezentaciju tehnike buon fresco u trajanju od tridesetak minuta te isprobavanje tehnike na 1 primjeru.

Paket 3  izlet

ŠKOLA FRESKI – jednodnevni izlet
U jutarnjim satima, privatan vodič dolazi po Vas i krećemo prema Bermu, najpoznatijem istarskom fresko lokalitetu.
Dolazak u Beram, razgledavanje najpoznatijeg ciklusa freski u Istri, u crkvici Sv Marije na Škriljinah.
Odlazak prema Humu. Razgledavanje najmanjeg grada na svijetu i freski starih gotovo 1000 godina te degustacija biske, humskog afrodizijaka.
Ručak u istarskoj konobi.
U podnevnim satima dolazak u Roč, turističko vođenje Roča u pratnji kostimirang turisičkog vodiča te radionica frskoslikarstva.

Cijena na upit.

U cijenu je uključen stručni turistički vodič, ulaznica u crkvu u Bermu, degustacija biske, istarski ručak, radionica freskoslikarstva i svi potrebni materijali za rad.

*Tečaj konverzije: 7,53450

Pošaljite nam poruku

Ime:
Prezime
Telefon:
E-mail:
Predmet:
Vaša poruka:
Vrh 46/3, 52420 Buzet
ID code: HR-AB-52-91307724
Gsm: 00 385 (0) 91 541 2099
E-mail: istrianatravel@gmail.com
www.toursistria.com
www.trufflehuntingcroatia.com
© istrianatravel.hr - All rights reserved.