Buzet - Grad tartufa

Skijanje u Ravasclettu/Zoncolan 29.02.2020.

  • Skijanje u Ravasclettu/Zoncolan 29.02.2020.
  • Skijanje u Ravasclettu/Zoncolan 29.02.2020.

U Alpama Carnia, na 950 metara n/v nalazi se Ravascletto jedan od najvećih turističkih središta. Ovaj predivan alpski centar okružen šumovitim planinama ima izuzetnu klimu koja obećava snijeg kroz čitav zimski period. Iz podnožja planine ZONCOLAN uzdiže se jedan od najbolje opremljenih skijaških poligona cijele zone. Od Buzeta do Ravascletta ima 190 km, do kojeg se stigne za nešto manje od 3 sata vožnje. U mjestu se nalaze apartmani, hoteli, trgovine, iznajmljivanje ski opreme, pizzerije, restorani, barovi, pošta, otvoreno klizalište.

Iz podnožja planine ZONCOLAN uzdiže se jedan od najbolje opremljenih skijaških poligona cijele zone. Najpoznatije je i najtraženije skijalište zone Valcade, a skijaške staze srednje težine omogućuju vam pogled na najljepše krajolike Carnije i na Austrijske Alpe. Ravascletto sa svojih 14 skijaških staza i 13 žičara kao i skijalište na PIANCAVALLU, zadovoljiti će ukuse svih uzrasta skijaša. Skijašima je na raspolaganju 1 gondola, 4 četverosedežnice, 2 dvosedežnice, 3 vučnice, 3 pokretna tapeta. Dobri se skijaši žičarom mogu popeti na 2000 m/ nm visine i uživati u dugim spustevima niz snježne padine. Topovima za umjetno zasježnjivanje pokriveno je svih 100% površine staza za alpsko skijanje.

Polazak iz Buzeta sa parkirališta Mašimova škuja u 6.00 h
Predviđeni polazak iz Ravascletta u 17.00 h


Cijena po osobi: 135,00 kn, MIN 42 osobe

Obavezna doplata za dnevnu SKI kartu: 29 Eur (za odrasle osobe), djeca 2012.-2006. godiste o 1944. i stariji: 9,5 eur, djeca 2013.g – 2017. godište = gratis
Cijena uključuje: prijevoz udobnim turističkim autobusom M1 do max 57 putnika, turističkog pratitelja na putovanju, jamčevinu za paket aranžman i osiguranje od odgovornosti.

Preporučujemo nadoplatu putnog zdravstvenog osiguranja te osigranja od nezgode na skijalištu: 30,00 kn (uključuje dolazak helikoptera na skijalište!) te doplatu za učitelja skijanja (cca 3 h): 10 eur po osobi te osiguranje od otkaza putovanja (na upit), osiguranje troškova pomoći povratka u mjesto polazišta u slučaju nesreće ili bolesti (na upit).

MOGUĆNOSTI PLAĆANJA:
- općom uplatnicom, internet bankarstvom

REZERVACIJE

na istrianatravel@gmail.com  ili 091 541 2099

- Za potvrdu rezervacije potrebno je uplatiti cijeli iznos izleta

Otkaz izleta:
U slučaju otkaza putovanja od strane putnika:
- do 10 dana prije polaska, putnik ima pravo na povrat uplaćenog iznosa u potpunosti (100%).
- od 10 do 7 dana prije polaska, putnik ima pravo na povrat 70% iznosa aranžamana
- od 7 do 3 dana prije polaska, putnik ima pravo na povrat 40% iznosa aranžmana
- od 3 dana prije polaska do polaska, odnosno u slučaju ne dolaska na polazak, putnik ne ostvaruje pravo na povrat uplaćenih sredstava.
U slučaju otkaza putovanja od strane agencije, putnik ima pravo na povrat uplaćenog iznosa u potpunosti (100%). Agencija se obvezuje da će povrat sredstava na račun putnika izvršiti najkasnije 7 dana od otkaza putovanja.
Otkaz putovanja od strane agencije moguć je do 5 dana prije polaska.

Napomene:
Agencija zadržava pravo promjene cijene ili otkazivanja putovanja u slučaju nedovoljno prijavljenog broja putnika ili u slučaju promjene kalkulativnih elemenata. Cijena ovog aranžmana kalkulirana je na min 42 plaćenih putnika. Tijekom putovanja agencija zadržava pravo izmjene programa ukoliko za to postoji potreba, ali se obavezuje program izvršiti u cijelosti. Agencija zadržava pravo promjene rasporeda dodijeljenih sjedala kod izvršene rezervacije uslijed promjene veličine i tipa autobusa zbog povećanja ili smanjenja broja putnika. Agencija također zadržava pravo izmjene satnice polaska/polazaka i satnice uopće ukoliko je to iz tehničkih razloga potrebno. Putnik će o otkazivanju putovanja uslijed nedovoljnog broja prijavljenih putnika, biti obaviješten najkasnije 5 dana prije početka putovanja. 

Pošaljite nam poruku

Ime:
Prezime
Telefon:
E-mail:
Predmet:
Vaša poruka:
Vrh 46/3, 52420 Buzet
ID code: HR-AB-52-91307724
Gsm: 00 385 (0) 91 541 2099
E-mail: istrianatravel@gmail.com
www.toursistria.com
www.trufflehuntingcroatia.com
© istrianatravel.hr - All rights reserved.