Buzet - Grad tartufa

Pordenone-sajam cvijeća i shopping u IKEA/TIARE centru

  • Pordenone-sajam cvijeća i shopping u IKEA/TIARE centru

Polazak iz Buzeta – Mašimova Škuja - 7.00 sati

Autobusom se vozimo prema Pordenoneu, u kojem se održava tradicionalni sajam cvijeća. Planirani dolazak je oko 10.00 sati.
Slijedi slobodno vrijeme za posjet sajmu
Ortogiardino. Ovaj sajam zanimljiv je i profesionalnim vrtlarima i vrtlarima amaterima, jer se na njemu okuplja cijela vrtlarska industrija, bilo da se radi o vanjskim ili unutarnjim prostorima. Svake godine ga posjeti više od 65.000 posjetitelja. Posebna pozornost posvećena je ornamentalnom cvijeću, tropskim biljkama, ali i proizvodima i alatima namijenjenima hortikulturi i pejzažnoj arhitekturi te vrtnom namještaju. Ukrako, sve ono za čime uzdišete listajući časopise (često talijanske) za vrt i uređenje okoliša, pronaći ćete na ovom sajmu. Na sajmu vas očekuje 7 sektora, 300 izlagača na više od 35.000 m2
Nakon posjeta sajmu, krenut ćemo prema Villesseu, odnosno prema centru
Tiare Shopping u sklopu kojeg se nalazi IKEA. O IKEA-i sve znate... a Tiare Shopping... prostire se na 90.000 m2 te obuhvaća 175 trgovina komercijalnih modnih brendova, modnih dodataka, dućana za uređenje doma i sl., a tu je i veliki supermarket u kojem možete kupiti prehrambene artikle.

U 17.00 sati krećemo prema Buzetu. Očekivani dolazak je oko 19.30 sati.


CIJENA: 120,00 kn


CIJENA UKLJUČUJE: prijevoz turističkim autobusom prema programu; pratitelja putovanja; pripremu i organizaciju putovanja


CIJENA NE UKLJUČUJE: ulaznicu za sajam Ortogiardino – 6 EUR; osobnu potrošnju; obroke; druge sadržaje koji se naplaćuju, osiguranje od otkaza putovanja i osiguranje od posljedica nezgode (preporučujemo napraviti!!)

Prijave na: 091 541 2099 (Zdenka) ili istrianatravel@gmail.com

 

MOGUĆNOSTI PLAĆANJA:
- općom uplatnicom, internet bankarstvom

REZERVACIJE:
- Za potvrdu rezervacije potrebno je uplatiti cijeli iznos izleta

Otkaz izleta:
U slučaju otkaza putovanja od strane putnika:
- do 10 dana prije polaska, putnik ima pravo na povrat uplaćenog iznosa u potpunosti (100%).
- od 10 do 7 dana prije polaska, putnik ima pravo na povrat 70% iznosa aranžamana
- od 7 do 3 dana prije polaska, putnik ima pravo na povrat 40% iznosa aranžmana
- od 3 dana prije polaska do polaska, odnosno u slučaju ne dolaska na polazak, putnik ne ostvaruje pravo na povrat uplaćenih sredstava.

U slučaju otkaza putovanja od strane agencije, putnik ima pravo na povrat uplaćenog iznosa u potpunosti (100%). Agencija se obvezuje da će povrat sredstava na račun putnika izvršiti najkasnije 7 dana od otkaza putovanja.
Otkaz putovanja od strane agencije moguć je do 5 dana prije polaska.


Napomene:
Agencija zadržava pravo promjene cijene ili otkazivanja putovanja u slučaju nedovoljno prijavljenog broja putnika ili u slučaju promjene kalkulativnih elemenata. Cijena ovog aranžmana kalkulirana je na min 40 plaćenih putnika. Tijekom putovanja agencija zadržava pravo izmjene programa ukoliko za to postoji potreba, ali se obavezuje program izvršiti u cijelosti. Agencija zadržava pravo promjene rasporeda dodijeljenih sjedala kod izvršene rezervacije uslijed promjene veličine i tipa autobusa zbog povećanja ili smanjenja broja putnika. Agencija također zadržava pravo izmjene satnice polaska/polazaka i satnice uopće ukoliko je to iz tehničkih razloga potrebno.

 

 

 

 

Pošaljite nam poruku

Ime:
Prezime
Telefon:
E-mail:
Predmet:
Vaša poruka:
Vrh 46/3, 52420 Buzet
ID code: HR-AB-52-91307724
Gsm: 00 385 (0) 91 541 2099
E-mail: istrianatravel@gmail.com
www.toursistria.com
www.trufflehuntingcroatia.com
© istrianatravel.hr - All rights reserved.