Buzet - Grad tartufa

Sajam cvijeća i shopping 11.3.2023.

Polazak iz Buzeta – Mašimova Škuja - 7.00 sati 
 
Autobusom se vozimo prema Pordenoneu, u kojem se održava tradicionalni sajam cvijeća. Planirani dolazak je oko 10.00 sati.
Slijedi slobodno vrijeme za posjet sajmu Ortogiardino.  Svake godine ga posjeti više od 65.000 posjetitelja. Posebna pozornost posvećena je ornamentalnom cvijeću, tropskim biljkama, ali i proizvodima i alatima namijenjenima hortikulturi i pejzažnoj arhitekturi te vrtnom namještaju. Ukrako, sve ono za čime uzdišete listajući časopise (često talijanske) za vrt i uređenje okoliša, pronaći ćete na ovom sajmu. Na sajmu vas očekuje 7 sektora, 300 izlagača na više od 35.000 m2
Nakon posjeta sajmu, oko 14.00 h krenut ćemo prema Portogruaru, odnosno prema shopping centru "Adriatico 2". Centar obuhvaća 92 trgovine komercijalnih modnih brendova: H&M, Guess, Pandora, Zara, Pull&Bear, Unieuro Intimissimi, Footlocker, Bershka, Burger King, Wiener Haus, Pokescuse, modnih dodataka, dućana za uređenje doma i sl., a tu je i veliki supermarket u kojem možete kupiti prehrambene artikle.
 
U 17.30 sati krećemo prema Buzetu. Očekivani dolazak je oko 20.00 sati.
 
CIJENA: 35 EUR (264,00 kn)
Minimum 20 putnika
 
CIJENA UKLJUČUJE: prijevoz turističkim autobusom razreda III do max 34 mjesta prema programu; pratitelja putovanja; pripremu i organizaciju putovanja.
CIJENA NE UKLJUČUJE: ulaznicu za sajam Ortogiardino 8 EUR (za min 20  osoba) - obavezna doplata;
osobnu potrošnju; osiguranje od otkaza putovanja, putno osiguranje od poljedica nezgode ili bolesti tijekom putovanja (preporučujemo napraviti !!)obroke; druge sadržaje koji se naplaćuju,  osiguranje od oštećenja i gubitka prtljage, osiguranje od otkaza putovanja, osiguranje troškova pomoći povratka putnika u mjesto polaska u slučaju nesreće ili bolesti.
 
MOGUĆNOSTI PLAĆANJA:
- općom uplatnicom, internet bankarstvom
 
REZERVACIJE:
Prijave na: 091 541 2099 (Zdenka) ili istrianatravel@gmail.com
 
Turistička agencija prilikom organizacije i realizacije putovanja poštuje pravila i propise ”Zakona o radnom vremenu, obveznim odmorima mobilnih radnika i uređajima za bilježenje u cestovnom prometu” kojim je između ostalog definirano vremensko zaustavljanje na odmorištima, dnevni odmor vozača, kao i maksimalno zauzeće autobusa u danu te Vas molimo na razumijevanje i suradnju! 
Organizator može promijeniti redoslijed obilazaka tijekom gore navedenog rasporeda, kao i vremena polaska autobusa, kada to zahtjeva situacija tijekom putovanja, ali se obvezuje da će program izvesti u cijelosti. Sadržaj programa ostaje kako je objavljen bez obzira na redoslijed provođenja istog.
Na putovanje ponijeti važeću osobnu iskaznicu ili putovnicu.
Izlet nije primjeren za osobe s invaliditetom.
Preporučujemo napraviti putno zdravstveno osiguranje te osiguranje od otkaza putovanja.

*Tečaj konverzije: 7,53450

Odgovorni organizator: Istriana travel


 

 

Izdvojeno

Vrh 46/3, 52420 Buzet
ID code: HR-AB-52-91307724
Gsm: 00 385 (0) 91 541 2099
E-mail: istrianatravel@gmail.com
www.toursistria.com
www.trufflehuntingcroatia.com
© istrianatravel.hr - All rights reserved.