Buzet - Grad tartufa

Čarobna Verona i shopping u "Primark"-u

 • Čarobna Verona i shopping u

Čarobna Verona sa shoppingom u Primarku 6.4.2019.

 

Vodimo vas u Veronu, jedan od najromantičnijih gradova Italije, grad Romea i Julije sa shoppingom u PRIMARK-u, jedinstvenoj novotvorenoj trgovini u ovom djelu Europe

Polazak iz Buzeta, Mašimova Škuja: 6.00 sati
Vožnja kroz Sloveniju i Italiju do Verone. Verona je grad u kojem možete čuti najljepšu Aidu kako odzvanja Piazzom Bra s najljepše pozornice smještene u golemoj rimskoj areni. Grad je to prekrasnih srednjovjekovnih palača, izgrađenih od čudesnog ružičastog vapnenca, povijesnih trgova na kojima se miris capuccina i slatkih zalogaja tako jednostavno slaže sa zvucima nazdravljanja vinskim čašama i zveketom tanjura. Bogata povijest, dvorci, crkve, uske popločene ulice na kojima žamor, gužve i dučani stvaraju sliku grada koji neprestano živi, pulsira i diše punim plućima... Ukratko, sve je to Verona. Po dolasku u Veronu s pratiteljem ćete prošetati gradom i upoznati njegove najpoznatije znamenitosti: Arena – Piazza dei Signori – Piazza delle Erbe – Castelvecchio – Ponte Scaligero – Julijina kuća. Nakon šetnje slijedi slobodno vrijeme za uživanje u gradu ili šetnju obalama rijeke Adige.


Slijedi okupljanje grupe u dogovoreno vrijeme i polazak prema shopping centru ADIGEO gdje nam se nalazi i novootvorena trgovina PRIMARK sa kvalitetnom odjećom, cipelama, torbicama i dodacima po vrlo pristupačnim cijenama. U velikom shopping centru centru možete potražiti još bezbroj brandova za vaše osobne potrebe ili za kućanstvo kao npr.: Guess, Adidas, H&M, Tom Taylor, Sephora, Nike, DM, Deichman, Caprisa, Geox, Chicco, Bialetti, Interspar i mnogi drugi. U 18.00 h polazak prema Buzetu.
Dolazak u Buzet predviđen je u kasnijim večernjim satima (oko cca 22.30 ili 23.00 h).

CIJENA PO OSOBI: 195,00 KN

Cijena uključuje:
prijevoz udobnim autobusima i turističkog pratitelja tijekom putovanja, jamčevina za paket aranžman po polici br. 381161000020 (Croatia osiguranje), osiguranje od odgovornosti po polici br. 078160033523 (Croatia osiguranje) te organizaciju i provedbu putovanja.

Cijena ne uključuje:

 • osiguranje od otkaza putovanja, putno osiguranje od posljedica nezgode ili bolesti tijekom putovanja (preporučujemo napraviti!!)
  - osobnu potrošnju
  - obroke
  - ulaznice i druge sadržaje koji se naplaćuju


  Rezervacije:
  • za potvrdu rezervacije potrebno je uplatiti polog od 100 kn, a ostatak najkasnije do 7 dana prije polaska

 • Način plaćanja:

 • • općom uplatnicom, internet bankarstvom 

 • Otkaz izleta:
  U slučaju otkaza putovanja od strane putnika:
  - do 10 dana prije polaska, putnik ima pravo na povrat uplaćenog iznosa u potpunosti (100%).
  - od 10 do 7 dana prije polaska, putnik ima pravo na povrat 70% iznosa aranžamana
  - od 7 do 3 dana prije polaska, putnik ima pravo na povrat 40% iznosa aranžmana
  - od 3 dana prije polaska do polaska, odnosno u slučaju ne dolaska na polazak, putnik ne ostvaruje pravo na povrat uplaćenih sredstava.

  U slučaju otkaza putovanja od strane agencije, putnik ima pravo na povrat uplaćenog iznosa u potpunosti (100%). Agencija se obvezuje da će povrat sredstava na račun putnika izvršiti najkasnije 7 dana od otkaza putovanja.
  Otkaz putovanja od strane agencije moguć je do 5 dana prije polaska.


Napomene:
Agencija zadržava pravo promjene cijene ili otkazivanja putovanja u slučaju nedovoljno prijavljenog broja putnika ili u slučaju promjene kalkulativnih elemenata. Cijena ovog aranžmana kalkulirana je na min 40 plaćenih putnika. Tijekom putovanja agencija zadržava pravo izmjene programa ukoliko za to postoji potreba, ali se obavezuje program izvršiti u cijelosti. Agencija zadržava pravo promjene rasporeda dodijeljenih sjedala kod izvršene rezervacije uslijed promjene veličine i tipa autobusa zbog povećanja ili smanjenja broja putnika. Agencija također zadržava pravo izmjene satnice polaska/polazaka i satnice uopće ukoliko je to iz tehničkih razloga potrebno. Putnik će o otkazivanju putovanja uslijed nedovoljnog broja prijavljenih putnika, biti obaviješten najkasnije 5 dana prije početka putovanja.


 


 


 


 


 


 

 

Pošaljite nam poruku

Ime:
Prezime
Telefon:
E-mail:
Predmet:
Vaša poruka:
Vrh 46/3, 52420 Buzet
ID code: HR-AB-52-91307724
Gsm: 00 385 (0) 91 541 2099
E-mail: istrianatravel@gmail.com
www.toursistria.com
www.trufflehuntingcroatia.com
© istrianatravel.hr - All rights reserved.