Buzet - Grad tartufa

Advent u Villachu i Klagenfurtu 21.12.

  • Advent u Villachu i Klagenfurtu 21.12.

Advent u Villachu i Klagenfurtu 21.12.2019.

 

Program:

Polazak iz Buzeta sa parkirališta Mašimova škuja u 06:00 sati. Vožnja kroz Sloveniju uz kraće zaustavljanje putem. Putujemo do Villacha, drugog najvećeg koruškog grada. Prekrasni božićni sajam s osvijetljenim girlandama i velikim božićnim drvcem na glavnom trgu uz posebno ukrašenu staru gradsku jezgru daje poseban ugođaj u ovo doba godine. Šetnja s pratiteljem kroz zanimljiva unutarnja dvorišta i tipične uličice do crkve Sv. Jakova. Tu je i najviši crkveni toranj visine 94 metara. Slobodno vrijeme za posjet božićnom sajmu, kupovinu u gradskom središtu ili posjet nekoj od tipičnih gostionica.

Vožnja uz jezero Wörthersee (Vrbsko jezero). Na obalama ovog jezera austrijsko plemstvo je podizalo svoje palače i ljetnikovce. Vožnja do Klagenfurta, glavnog grada Koruške. Šetnja s turističkim pratiteljem do glavnog gradskog trga, fontane Lindwurm, barokne katedrale i palače Landhaus. Slobodno vrijeme za obilazak štandova božićnog sajma na trgu Neuen Platz, možda predbozićni shopping u centru "Arkade" ili pak za kavu i šetnju. Polazak iz Klagenfurta oko 18.00 h i povratak u Buzet oko 21.00 h.

 

CIJENA: 205 KN (djeca do 12 god.: 190 kn)

Cijena uključuje:
- prijevoz turističkim autobusom prema programu
- pratitelja putovanja
- pripremu i organizaciju putovanja


Cijena ne uključuje:
- obroke
- osobnu potrošnju
- putno osiguranje (moguće dodatno ugovoriti)
- ulaznice i sadržaje koji se naplaćuju
- sve što nije navedeno u programu i pod stavkom 'Cijena uključuje'

MOGUĆNOSTI PLAĆANJA:
- općom uplatnicom, internet bankarstvom

REZERVACIJE:
- Za potvrdu rezervacije potrebno je uplatiti polog od 100 kn (po osobi), a preostali dio do 7 dana prije polaska.

NAPOMENE:
Agencija zadržava pravo promjene cijene ili otkazivanja putovanja u slučaju nedovoljno prijavljenog broja putnika ili u slučaju promjene kalkulativnih elemenata. Cijena ovog aranžmana kalkulirana je na min 40 plaćenih putnika. Tijekom putovanja agencija zadržava pravo izmjene programa ukoliko za to postoji potreba, ali se obavezuje program izvršiti u cijelosti. Agencija također zadržava pravo izmjene satnice polaska/polazaka i satnice uopće ukoliko je to iz tehničkih razloga potrebno.

 

Pošaljite nam poruku

Ime:
Prezime
Telefon:
E-mail:
Predmet:
Vaša poruka:
Vrh 46/3, 52420 Buzet
ID code: HR-AB-52-91307724
Gsm: 00 385 (0) 91 541 2099
E-mail: istrianatravel@gmail.com
www.toursistria.com
www.trufflehuntingcroatia.com
© istrianatravel.hr - All rights reserved.