Buzet - Grad tartufa

Advent u Veneciji te na otocima Murano i Burano 30.11.

  • Advent u Veneciji te na otocima Murano i Burano 30.11.

Advent u Veneciji te na otocima Murano i Burano 30.11.2019.

Polazak iz Buzeta, sa parkirališta Mašimova škuja u 6.00 h.

Kroz Sloveniju i Italiju, uz usputno zaustavljanje, vozimo se prema Punti Sabbioni, odakle vaporettom (brodićem) krećemo prema otoku Burano. Šareni otok Burano, poznat po simpatičnim kućicama živopisnih boja, već godinama je nezaobilazni motiv portala, blogova i časopisa o putovanjima, zbog čega ga svake godine posjećuje sve veći broj turista. Po dolasku na otok slijedi kraća šetnja s voditeljem putovanja, nakon čega, u slobodno vrijeme, možete nastaviti uživati u šarmu ovog jedinstvenog mjesta te u njegovom predbožićnom izdanju.

S Burana ćemo krenuti prema Muranu, otočiću koji je povijesnu i svjetsku slavu stekao zahvaljujući staklu. Prošetat ćemo otokom kako bi se upoznali s njegovom poviješću te upoznali sa znamenitostima. Ne zaboravite s Murana ponijeti autohtoni suvenir – neki od prekrasnih predmeta izrađenih od stakla.

Nakon Murana krećemo prema staroj dami La Serenissimi, gradu na tisuću mostova, gradu ljubavi, i iznimne povijesti – prema nezaboravnoj Veneciji. Nakon vožnje Lagunom i dolaska u centar grada, slijedi šetnja gradom s voditeljem putovanja, tijekom koje ćete steći prvi dojam o gradu i vidjeti najpoznatije znamenitosti. Nakon šetnje gradom, slijedi slobodno vrijeme za uživanje u zimskoj, adventskoj Veneciji. U predbožićno vrijeme gradski mostovi, mali trgovi, veličanstvena arhitektura, pa čak i gondole očaravaju božićnim dekoracijama, a grad odiše posebnim šarmom i elegancijom, jer u ovo doba godine Venecija nije preplavljena turistima te je poseban užitak lutati njezinim uličicama i uživati u malim adventskim sajmovima. U venecijanskoj adventskoj ponudi naići ćete na brojne rukom ručno rađene i unikatne poklone. Zvuk božićnih pjesama odzvanja iz crkava i zvučnika, a miris kave i kolača širi se iz simpatičnih kafića i restorana.

U dogovoreno vrijeme slijedi okupljanje i povratak brodom do Punte Sabbioni, odakle ćemo se autobusom uputiti prema Buzetu u koji stižemo u kasnijim večernjim satima.

CIJENA: 210 KN (djeca do 12 god.: 195 kn)

Cijena uključuje:
- prijevoz turističkim autobusom prema programu
- pratitelja putovanja
- pripremu i organizaciju putovanja

Cijena ne uključuje:
- vožnju vaporettom na relaciji Punta Sabbioni - Burano - Venecija (2 smjera) - 17 EUR
- obroke
- osobnu potrošnju
- putno osiguranje (moguće dodatno ugovoriti)
- ulaznice i sadržaje koji se naplaćuju
- sve što nije navedeno u programu i pod stavkom 'Cijena uključuje'

MOGUĆNOSTI PLAĆANJA:
- općom uplatnicom, internet bankarstvom

REZERVACIJE:
- Za potvrdu rezervacije potrebno je uplatiti polog od 100 kn (po osobi), a preostali dio do 7 dana prije polaska.

NAPOMENE:
Agencija zadržava pravo promjene cijene ili otkazivanja putovanja u slučaju nedovoljno prijavljenog broja putnika ili u slučaju promjene kalkulativnih elemenata. Cijena ovog aranžmana kalkulirana je na min 40 plaćenih putnika. Tijekom putovanja agencija zadržava pravo izmjene programa ukoliko za to postoji potreba, ali se obavezuje program izvršiti u cijelosti. Agencija također zadržava pravo izmjene satnice polaska/polazaka i satnice uopće ukoliko je to iz tehničkih razloga potrebno.

Pošaljite nam poruku

Ime:
Prezime
Telefon:
E-mail:
Predmet:
Vaša poruka:
Vrh 46/3, 52420 Buzet
ID code: HR-AB-52-91307724
Gsm: 00 385 (0) 91 541 2099
E-mail: istrianatravel@gmail.com
www.toursistria.com
www.trufflehuntingcroatia.com
© istrianatravel.hr - All rights reserved.