Buzet - Grad tartufa

Advent na čarobnim austrijskim jezerima 7.12.

  • Advent na čarobnim austrijskim jezerima 7.12.
  • Advent na čarobnim austrijskim jezerima 7.12.
  • Advent na čarobnim austrijskim jezerima 7.12.
  • Advent na čarobnim austrijskim jezerima 7.12.

Čarolija adventa na austrijskim jezerima: Halllstatt, St. Gilgen, St. Wolfgang

7.12.2019.

Romantični adventski ugođaj u austrijskoj regiji Salzkammergut….Doživite slikovite gradiće Hallstatt, St. Gilgen i St. Wolfgang i uživajte u neodoljivim austrijskim slasticama i mirisu kuhanog vina….

Polazak autobusom iz Buzeta sa parkirališta Mašimova Škuja u 04:30 h. Slijedi ugodna vožnja kroz Hrvatsku, Sloveniju i Austriju uz usputna zaustavljanja, sve do Salzkammerguta, austrijske regije u kojoj se nalaze slikoviti gradići koje ćemo posjetiti. Naše prvo odredište je Hallstatt, mjesto u kojem su živjeli rudari iz najstarijeg rudnika soli, koja se se ondje počela vaditi 5500 godina prije Krista i samim time jedno je od najstarijih naselja u Europi. Šetnja romantičnim gradićem uz župnu crkvu preko glavnog gradskog trga do ribarskih kuća. Slobodno vrijeme za šetnju, razgledavanje i kupnju autohtonih proizvoda od drva, vune…Nastavljamo put vožnjom kroz idilične krajolike i mala mjesta, sve do St. Gilgena, slikovitog gradića gdje je kuća Mozartove majke, prošetati ćemo uz kuću do glavnoga trga, crkve sv. Egidija, gradske vijećnice i starog hotela Post s oslikanom fasadom. Slobodno vrijeme za kavu ili kolače u nekoj od izvrsnih slastičarnica ili čokoladarnici Dallmann. Slijedi posjet živopisnom gradiću St. Wolfgang na obali jezera Wolfgangsee. Šetnja do tržnice i trga Kirchen te do bogato ukrašene crkve s Pacherovim oltarom, najljepše crkve na području austrijskih jezera. Na jezeru ispred gradića u suton se pale lanterne božićnog vijenca, u malim uličicama gori vatra na otvorenim ognjištima, iz brojnih gostionica širi se miris kuhanog vina, cimeta i lokalnih kulinarskih delicija, brojni štandovi s kvalitetnim lokalnim proizvodima dozivaju kupce da im se približe. Vrijeme je da se prepustimo uživanju u predbožićnom ugođaju…Po slobodnom vremenu oko 18.00 h slijedi povratak prema Buzetu. Dolazak u Buzet u noćnim satima (oko cca 23.30 h).

 

Cijena: 310,00 kn, MIN broj putnika: 40

 

Cijena uključuje:
- prijevoz luksuznim turističkim autobusom i turističkog pratitelja tijekom putovanja, jamčevina za paket aranžman po polici br. 381161000020 (Croatia osiguranje), osiguranje od odgovornosti po polici br. 078160026019 (Croatia osiguranje) te organizaciju i provedbu putovanja.


Cijena ne uključuje:
• ulaznice za muzeje, galerije i ostale znamenitosti
• obroke
• troškove osobne potrošnje
• putno osiguranje
Moguće doplate (prema vlastitom izboru):
• paket zdravstvenog osiguranja i osiguranja od posljedica nesretnog slučaja (preporučujemo napraviti)
• osiguranje od otkaza putovanja


Rezervacije:
• za potvrdu rezervacije potrebno je uplatiti polog od 100 kn (po osobi), a ostatak najkasnije do 7 dana prije polaska

Način plaćanja:
• općom uplatnicom, internet bankarstvom
• gotovinsko plaćanje u ratama (na upit)

 

Otkaz izleta:
U slučaju otkaza putovanja od strane putnika:
- do 10 dana prije polaska, putnik ima pravo na povrat uplaćenog iznosa u potpunosti (100%).
- od 10 do 7 dana prije polaska, putnik ima pravo na povrat 70% iznosa aranžamana
- od 7 do 3 dana prije polaska, putnik ima pravo na povrat 40% iznosa aranžmana
- od 3 dana prije polaska do polaska, odnosno u slučaju ne dolaska na polazak, putnik ne ostvaruje pravo na povrat uplaćenih sredstava.

U slučaju otkaza putovanja od strane agencije, putnik ima pravo na povrat uplaćenog iznosa u potpunosti (100%). Agencija se obvezuje da će povrat sredstava na račun putnika izvršiti najkasnije 7 dana od otkaza putovanja.
Otkaz putovanja od strane agencije moguć je do 5 dana prije polaska.


Kalkulacija je rađena na bazi minimalno 40 putnika, pa agencija zadržava pravo promjene cijene ili otkazivanja putovanja u slučaju nedovoljno prijavljenog broja putnika, kao i izmjene satnica ili elemenata programa ako je to (zbog nepredviđenih okolnosti) neophodno, no, obvezuje se program ispuniti u cjelosti. Putnik će o otkazivanju putovanja uslijed nedovoljnog broja prijavljenih putnika, biti obaviješten najkasnije 5 dana prije početka putovanja. Upute i opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju.
Odgovorni organizator: Istriana travel

Pošaljite nam poruku

Ime:
Prezime
Telefon:
E-mail:
Predmet:
Vaša poruka:
Vrh 46/3, 52420 Buzet
ID code: HR-AB-52-91307724
Gsm: 00 385 (0) 91 541 2099
E-mail: istrianatravel@gmail.com
www.toursistria.com
www.trufflehuntingcroatia.com
© istrianatravel.hr - All rights reserved.