Buzet - Grad tartufa

Vicenza - sajam kretivnosti

  •  Vicenza - sajam kretivnosti

Jednodnevni izlet na "Abilmente" sajam kreativnosti

Polazak: 23.03.2018. iz Buzeta- Mašimova škuja -6.00 sati.

Autobusom se uz povremena stajanja vozimo prema Vicenzi. Planirani dolazak na sajam je između 10.30 i 11.00 sati. Proljetni sajam kreativnosti, vodeći sajam za sve one koji se bave rukotvorinama, Abilmente održat će se i ove godine u Vicenzi. Abilmenteje originalni sajam, koji svojim posjetiteljima nudi mnoštvo sadržaja namijenjenih svima onima koji se kreativnim radom bave iz hobyja ili profesionalno. Uz mnoštvo materijala po odličnim cijenama, ovo je odlično mjesto i za sakupljanje novih ideja. I u ovom izdanju sajam nudi mnoštvo tečajeva i prezentacija, a tu je i preko 250 talijanskih i inozemnih izlagala koji će predstaviti materijale i ideje za različite tehnike kreativnog stvaralaštva. Za putnike koji nisu zainteresirani za sajam, tu su besplatni autobusi koji voze u centar Vicenze. Vicenza je napredni i kozmopolitski grad, bogate povijesti i kulture, s mnogobrojnim muzejima, umjetničkim galerijama, trgovima, vilama, crkvama te renesansnim palačama. Grad Andreje Palladija, jednog od najvećih talijanskih arhitekata svih vremena, poznat je po njegovim vilama te je upravo zbog Palladijevih vila i njegovog najvećeg projekta, Teatra Olimpico, Palladijev grad zaštićen od strane UNESCO-a 1994. godine. Isprva su na popis bili upisani samo objekti na području grada Vicenze, kao što su Teatro Olimpico, palače i nekoliko vila. Međutim, većina Palladijevih vila nalazi se izvan grada (između ostalih i župna crkva u Motovunu, kako kažu), pa se popis proširio 1996. god.kako bi i one bile uključene.

Polazak sa sajma u 17.00 h. Dolazak u Buzet oko 22.00 h.


Cijena: 175,00 kn


CIJENA UKLJUČUJE: prijevoz turističkim autobusom prema programu; pratitelja putovanja; pripremu i organizaciju putovanja
CIJENA NE UKLJUČUJE: ulaznicu za sajam – 10 EUR; osobnu potrošnju; obroke; druge sadržaje koji se naplaćuju, osiguranje od otakza putovanja, putno osiguranje od posljedica nezgode ili bolesti na putovanju (preporučamo napraviti!!)

MOGUĆNOSTI PLAĆANJA:
- općom uplatnicom, internet bankarstvom, karticama

REZERVACIJE:
- Za potvrdu rezervacije potrebno je uplatiti cijeli iznos izleta

Otkaz izleta:
U slučaju otkaza putovanja od strane putnika:
- do 10 dana prije polaska, putnik ima pravo na povrat uplaćenog iznosa u potpunosti (100%).
- od 10 do 7 dana prije polaska, putnik ima pravo na povrat 70% iznosa aranžamana
- od 7 do 3 dana prije polaska, putnik ima pravo na povrat 40% iznosa aranžmana
- od 3 dana prije polaska do polaska, odnosno u slučaju ne dolaska na polazak, putnik ne ostvaruje pravo na povrat uplaćenih sredstava.

U slučaju otkaza putovanja od strane agencije, putnik ima pravo na povrat uplaćenog iznosa u potpunosti (100%). Agencija se obvezuje da će povrat sredstava na račun putnika izvršiti najkasnije 7 dana od otkaza putovanja.
Otkaz putovanja od strane agencije moguć je do 5 dana prije polaska.


Napomene:
Agencija zadržava pravo promjene cijene ili otkazivanja putovanja u slučaju nedovoljno prijavljenog broja putnika ili u slučaju promjene kalkulativnih elemenata. Cijena ovog aranžmana kalkulirana je na min 40 plaćenih putnika. Tijekom putovanja agencija zadržava pravo izmjene programa ukoliko za to postoji potreba, ali se obavezuje program izvršiti u cijelosti. Agencija zadržava pravo promjene rasporeda dodijeljenih sjedala kod izvršene rezervacije uslijed promjene veličine i tipa autobusa zbog povećanja ili smanjenja broja putnika. Agencija također zadržava pravo izmjene satnice polaska/polazaka i satnice uopće ukoliko je to iz tehničkih razloga potrebno. Putnik će o otkazivanju putovanja uslijed nedovoljnog broja prijavljenih putnika, biti obaviješten najkasnije 5 dana prije početka putovanja.


 

 

Pošaljite nam poruku

Ime:
Prezime
Telefon:
E-mail:
Predmet:
Vaša poruka:
Vrh 46/3, 52420 Buzet
ID code: HR-AB-52-91307724
Gsm: 00 385 (0) 91 541 2099
E-mail: istrianatravel@gmail.com
www.toursistria.com
www.trufflehuntingcroatia.com
© istrianatravel.hr - All rights reserved.