Buzet - Grad tartufa

Izlet u Klagenfurt i Minimundus te na Planinu majmuna

  • Izlet u Klagenfurt i Minimundus te na Planinu majmuna

Jednodnevni izlet autobusom na planinu majmuna kraj Villacha, u Klagenfurt i Mini mundus

25.06.2018. (ponedjeljak -praznik!!)

Program

Polazak sa Mašimove škuje u 7.00 h. Vožnja kroz Sloveniju, tunel Karavanke i uz najveće jezero Koruške – Wörthersee prema Affenbergu tzv. planini majmuna na kojoj obitava 155 japanskih makaka majmuna, specifičnih po tome što žive u najhladnijoj klimi i najviše na sjeveru od svih vrsta majmuna. Makake ovdje ne žive u kavezima već su slobodni, žive u obiteljima, paze jedni na druge, a majke unutar jedne obitelji ostaju do kraja života. Slobodno vrijeme za razgled zoološkog vrta. Nakon posjeta planini majmuna slijedi vožnja do Klagenfurta - glavnog grada austrijske pokrajine Koruške. Čuti ćemo legendu o strašnom zmaju koji je obitavao u okolnim močvarama, pa ne čudi da je upravo taj zmaj (Lindwurm) simbol grada - možemo ga vidjeti na zastavi i grbu, kao i na trgu Neuen Platz gdje se nalazi i gradska vijećnica. Prošetati ćemo trgom Alter Platz gdje se nalazi Haus zur Goldenen Gans sa kipom zlatne guske; ta se zgrada smatra najstarijom očuvanom kućom u gradu. Slobodno vrijeme za šetnju gradom. Nakon razgleda grada slijedi odlazak prema Minimundusu- svijetu u malom. U prekrasnom parku na jezeru, izložba je najljepših građevina svijeta u omjeru 1:25. Dok šećemo Minimundusom stvara se osjećaj kao da smo dvadeset pet puta narasli, pa iz ptičje perspektive promatramo svijet. Na samom ulazu posjetitelja dočeka Skala koja nas upozorava na mjerila malog svijeta, a kada iziđemo ponovo nas vraća u svijet realnih mjera. Osim Vatikana, Katedrale u Koeln-u, Kineskog zida, najpoznatijih brodova i željeznica možemo pronaći i građevinu iz Hrvatske - Markova crkva na visini 1,1 metar. Moguće je posjetiti i novi interaktivni svijet avanture koji se proteže na 1500 m2 sa 4d kinom i različitim zabavnim sadržajima za djecu. Polazak prema Buzetu u večernjim satima.

Cijena po osobi iznosi: 140,00 kn
Minimum putnika potrebnih za realizaciju : 47

Cijena uključuje:

prijevoz udobnim turističkim autobusom, turističkog pratitelja tijekom putovanja, jamčevina za paket aranžman po polici br. 381161000020 (Croatia osiguranje), osiguranje od odgovornosti po polici br. 078160026019 (Croatia osiguranje) te organizaciju i provedbu putovanja.

Cijena aranžmana ne uključuje:

- ulaznice u Minimundus: drasli: 17 Eur, djeca 6-15 g: 8 Eur

i Planinu majmuna: Odrasli: 10,00 Eur, djeca 4-14 god: 5 Eur

- putno zdravstveno osiguranje, osiguranje prtljage, osiguranje od otkaza putovanja, osiguranje od nesretnog slučaja na putovanju

- troškove osobnih narudžbi

*Preporučujemo nadoplatu za putno zdravstveno osiguranje te osiguranje od posljedica nesretnog slučaja (usred nezgode ) na putovanju.Način plaćanja: Plaćanje je moguće gotovinom, putem žiro računa ili karticama u ukupnom iznosu 7 dana prije polaska na putovanje ili na rate po dogovoru.

Agencija zadržava pravo promjene cijene ili otkazivanja putovanja u slučaju nedovoljno prijavljenog broja putnika, kao i izmjene satnica ili elemenata programa ako je to (zbog nepredviđenih okolnosti) neophodno, no, obvezuje se program ispuniti u cjelosti.

 

Pošaljite nam poruku

Ime:
Prezime
Telefon:
E-mail:
Predmet:
Vaša poruka:
Vrh 46/3, 52420 Buzet
ID code: HR-AB-52-91307724
Gsm: 00 385 (0) 91 541 2099
E-mail: istrianatravel@gmail.com
www.toursistria.com
www.trufflehuntingcroatia.com
© istrianatravel.hr - All rights reserved.